360 graden fotografie

Wij bieden 360 graden fotografie op elke locatie

360 graden fotografie

Wij bieden professionele 360 graden fotografie waarbij de 360 graden panorama’s achter elkaar kunnen worden geplaatst zodat een virtuele tour ontstaat. Met onze speciale software kan de virtuele 360 graden tour in uw website geplaatst worden. Deze 360 graden content kan vervolgens op alle apparaten worden bekeken, desktop, tablet en op smartphones.

Uw gebouw in 360 graden

Wij bieden 360 graden fotografie vanaf €349,- ex btw. Omdat elke ruimte anders is zal het aantal en de aard van de posities bepaald moeten worden (en de navigatiepunten) en wordt aan de hand daarvan de prijs bepaald. De 360 graden beelden moeten worden genomen, tot een 360 graden panorama worden gestitcht en vervolgens met software online geplaatst.

Virtual Reality Tour

De software waarmee wij de virtuele tour embedded in uw website beschikt over een Virtual Reality functie. Deze zorgt voor een unieke ervaring van de 360 graden foto’s. De bezoeker komt op virtuele wijze in uw ruimte te staan en kan virtueel rondlopen door de ruimtes. Navigeren kan door te kijken naar aangegeven hotspots in de 360 graden foto. De VR-functie is alleen te gebruiken met een smartphone in combinatie met een Cardboard VR Bril of een andere VR bril.