360 Video & VR Distributie

Wij bieden verschillende manieren voor VR distributie

360 Video en VR distributie

Het distribueren van 360° video en Virtual Reality content is een beslissende factor in het behalen van een succesvol resultaat. Wij ontwerpen en bouwen op maat gemaakte HTML5 players voor het web zodat uw materiaal bekeken kan worden op elk apparaat. Een andere goede optie om 360° video en VR omgevingen weer te geven is het maken van een app voor iOS en/of Android. Wanneer u bij ons een app laat maken kan de gebruiker deze downloaden en de videos bekijken, de videos hoeven dan niet opnieuw geladen te worden en dus is geen internet-verbinding nodig. Dit garandeert een stabiele en perfecte gebruikservaring. Bij een eigen custom app kunnen uw kijkers hun eigen VR bril gebruiken zoals Google Cardboard, Homido, Zeiss VR One. Daarnaast bieden wij u opties voor de Samsung Gear VR en Oculus Rift.

Branded VR brillen in uw huisstijl

Google heeft al vrij snel de draak gestoken met de duurdere VR brillen door Google Cardboard ( VR-brillen van karton) op de markt te brengen. Om Virtual Reality en 360° video snel te laten groeien heeft Google daarnaast ook de bouwtekeningen en uitsnedes vrijgegeven. Op basis van dit ontwerp kunnen wij u kartonnen VR brillen aanbieden voorzien van uw merk en in uw huisstijl. Hieronder ziet u daarvan een voorbeeld. Staat u met uw bedrijf op een beurs waarbij u aan uw bezoekers een unieke ervaring wilt bieden die zij niet alleen op uw stand maar ook daarbuiten zullen beleven en zelfs laten zien aan anderen? Dan is ons beurspakket wellicht iets voor uw merk. Volledig ‘branded’ VR brillen in uw huisstijl zijn verkrijgbaar vanaf 200 stuks. De prijs ligt tussen de €7 en €10 afhankelijk van de ordergrootte. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wilt u een sample bestellen voor eventuele latere order of wilt u gewoon ervaren wat wij voor u kunnen betekenen? Dat kan. U kunt via onze webshop cardboard VR brillen of kunststof VR brillen bestellen.

Hieronder ziet u enkele VR brillen waarvoor wij onze concepten ontwikkelen:

oculus-rift

Oculus Rift

samsung-gear-vr

Samsung Gear VR

zeiss-vr-one

Zeiss VR One

google-cardboard

Google Cardboard

HOE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN? NEEM CONTACT MET ONS OP!