Amstel Hotel Virtual Reality

Virtual Reality Experience voor hotels

Virtual Reality Experience Amstel Hotel

VR The Champions ontwikkelde een Virtual Reality Experience voor hotelgasten ter ere van het 150 jarig bestaan van het InterContinental Amstel Hotel.

De Virtual Reality portal van het Amstel Hotel is ontworpen, ontwikkeld en gerealiseerd door Qoorts in samenwerking met VR The Champions

Met speciale VR brillen, zowel de Google Cardboard als de Samsung Gear VR kan de virtual reality experience worden bekeken.

Om hotelgasten tijdens de renovatie van de gevel toch een excellente ervaring te kunnen bieden heeft VR The Champions de opdracht gekregen een virtual reality experience te ontwikkelen. De 360 graden beelden van locaties in en om het Amstel Hotel, zowel 360 video als 360 fotografie, bieden hotelgasten een exclusieve kijk in de allure van het hotel en een beleving van Amsterdam als stad.

360 graden VR video Amsterdam

De hotelgast kan met de Virtual Reality bril op zijn of haar hotelkamer van het uitzicht genieten vanaf het dak van het hotel of bijvoorbeeld door de grachten varen met de salonboot ‘Prix d’eau’. De kijker waant zich op de Amstel onder pittoreske bruggetjes en heeft een geweldig zicht op de gevel van het hotel vanaf het water.

Op de virtuele grachten-cruise is er vrij uitzicht over de Amstel op allerlei Amsterdamse highlights zoals Carré, de Stopera en De Hermitage. Maar verderop komen tevens de 7 bruggetjes, de Prinsengracht,  Herengracht en Rozengracht voorbij. Eenmaal weer binnen in het hotel kan de kijker zich onderdompelen in de luxe van de Presidential Suite en de Royal Suite, zoals VIP’s en popsterren regelmat die regelmatig ervaren.

Voor het InterContinental Amstel Hotel ontwikkelde VR The Champions een Virtual Reality Experience

VR The Champions ontwikkelde in samenwerking met Qoorts een Virtual reality Experience voor het Amstel Hotel

In samenwerking met Qoorts

VR The Champions heeft in samenwerking met Qoorts en het InterContinental Amstel Hotel de 360 graden beelden opgenomen en geproduceerd en samen met Qoorts de Virtual Reality portal ontwikkeld die het mogelijk maakt om de beelden in met een virtual reality bril te kunnen bekijken. De gebruiker hoeft hiervoor geen app te downloaden maar wordt na inloggen op het VR Wi-Fi netwerk automatisch doorgestuurd naar de VR portal zodat de Virtual Reality Experience direct bekeken kan worden.

Met dit nieuwe en exclusieve middel biedt het InterContinental Amstel Hotel haar gasten iets extra’s om haar gasten te verwelkomen in Amsterdam.

Wat kunnen wij voor u ontwikkelen?

Neem contact met ons op en vertel ons uw idee!

VR The Champions ontwikkelt Virtual Reality projecten voor diverse sectoren zoals Marketing & Reclame, Reizen & Toerisme, Autobranche, Vastgoed & Architectuur, Entertainment en Mode / Fashion.