Streetview binnen

Wij bieden streetview fotografie binnen in uw bedrijf

Streetview binnen

U heeft vast al eens gezien dat op Google Streetview sommige locaties ook van binnen kunnen worden bekeken. Wij bieden professionele 360 graden fotografie zodat bezoekers uw gebouw op Google Streetview binnen kunnen bekijken. Bezoekers kunnen op die manier alvast een kijkje nemen en allerlei locaties van tevoren virtueel van binnen bekijken.

360 graden Virtuele Tour in Google Streetview

U kunt binnen Google zelf de gegevens van uw bedrijf aanpassen via Google Mijn Bedrijf. Hier kunt u uw openingstijden, website en adresgegevens wijzigen of toevoegen. Nu kunt u tevens 360 graden foto’s toevoegen aan uw account en deze koppelen met Google Streetview. Geef uw potentiële klanten een kijkje in uw bedrijf. We bepalen samen met u het looppad en de posities van de virtuele tour in Google Streetview. Een van onze fotografen komt de 360 graden beelden schieten en we zorgen dat ze in Google Streetview komen te staan.

Virtual Reality functionaliteit

In de app van Google Streetview is een functie opgenomen die het mogelijk maakt om Streetview in VR modus te bekijken. Deze unieke ervaring werkt echter alleen met een cardboard VR Bril of een andere standalone VR Bril.

Productie van een virtuele tour in Google Streetview binnen bieden wij aan vanaf €349,- ex btw. Omdat het ene gebouw het ander niet is, zullen we de aard en het aantal de navigatiepunten moeten bepalen alvorens een offerte te kunnen maken. We bespreken graag met u de mogelijkheden om bij u Google Streetview binnen in uw gebouw te brengen.

Virtuele Tour in uw website

Wij bieden meerdere mogelijkheden om een virtuele tour in uw website te integreren. Wij kunnen de 360 graden tour met onze software embedden in uw website of er een speciale webpagina voor maken. Ook kan Google Streetview ge-embed worden in uw website. Welke wijze u dan ook prefereert, VR The Champions maakt het mogelijk.