Virtual Reality Amsterdam

Ultieme branding voor uw merk

VR The Champions creëert 360 graden video content & Virtual Reality concepten in Amsterdam, wij bouwen Virtual Reality belevingen om merken te verbinden met kun doelgroep.

VIRTUAL REALITY AMSTERDAM | REVOLUTIE IN VR BRANDING

VR The Champions is een virtual reality bureau in Amsterdam gewijd aan het creëren van mooie, onvergetelijke VR experiences die het mogelijk maken voor merken om op een nieuwe en unieke manier hun doelgroep te kunnen bereiken en te binden.

De wortels van VR The Champions liggen onder andere in visueel design, video productie en online marketing.

Ons werk staat bekend als grensoverschrijdend en de creatieve concepten die wij realiseren bevatten altijd een wow-factor.

Elk virtual reality project is een unieke, op maat ontworpen experience en ons team heeft meer dan alle benodigde skills en ervaring om de meest uitdagende concepten te realiseren en een ervaring neer te zetten die verwachtingen overstijgt. Van verhaal tot ontwerp, van ontwikkeling tot uitvoer, VR The Champions levert een virtual reality experience die activeert en vermaakt, inspireert terwijl het verbindt en branding naar een hoger niveau tilt.

De VR Revolutie zal het onmogelijke mogelijk maken voor uw merk.

Laten we dat eens met u bespreken!

Virtual Reality Amsterdam

Virtual Reality Amsterdam: oplossingen voor elke sector

VR in Marketing & Reclame

Voor marketeers die op zoek zijn naar mogelijkheden om meer aan de behoefte van de hedendaagse consument te voldoen: een virtual reality experience overtreft zelfs de grootste verwachtingen. Met meeslepende VR branding campagnes bereikt u wat met conventionele media alleen niet kan bereiken; het bouwen van consumer loyalty, buzz genereren en het leveren van duurzame return on investment.

VR in Reizen & Toerisme

Van reizen naar de meest fabelachtige steden tot trips naar de meest exotische locaties, virtuele tours en interactieve brochures zorgen voor een meeslepende klantervaring die de kracht van branded virtual reality volledig benut.

Verander prospects in kopers en verander first-timers in ware volgers van uw merk.

VR in de Autobranche

Er is geen sterkere verkoopmethode dan een testrit, en tegenwoordig kunnen testritten op unieke wijze een potentiële koper verliefd laten worden op een auto. Kunstig ontworpen om te verbazen, en salesgericht, door op maat toegesneden locaties te gebruiken.
Het enige dat ontbreekt zijn te drukke straten en uitlaatgassen.

VR in Vastgoed & Architectuur

Virtual reality brengt appartementen, huizen, commercieel vastgoed en vastgoed in projectontwikkeling tot leven zoals geen ander medium dat kan. Intieme, meeslepende en interactieve ervaringen zullen niet alleen prospects boeien, maar doen dat ook in minder tijd, in wat voor weer dan ook, en in gecontroleerde, vakkundig gecreëerde omgevingen, gebouwd om te verkopen.

VR in Entertainment

Virtual reality herdefinieert entertainment. Het is veel meer dan slechts een nieuwe manier om films te kijken, boeken te lezen of games te spelen. De publiekservaring is opnieuw uitgevonden. De passieve kijker wordt een deelnemer die op intieme wijze in de experience wordt meegenomen.

VR in mode / fashion

Verkoop de laatste lijnen en doorbraken in de mode als nooit tevoren. Neem de modeliefhebbers mee naar de catwalk en geef ze een exclusieve plek op de eerste rij van de virtuele modeshows en geef hen de mogelijkheid om te shoppen in virtuele winkels waar interactieve portfolio’s bekeken kunnen worden voor een ultieme fashion beleving in virtual reality.

Virtual Reality Portal voor het Amstel Hotel

VR The Champions heeft voor het InterContinental Amstel Hotel een virtual reality experience mogen ontwikkelen in verband met haar 150 jarig bestaan. Het gebouw wordt momenteel gerenoveerd om alle authentieke ornamenten weer in optimale staat te brengen. De ultieme luxe ervaring die het Amstel Hotel wil bieden aan haar hotelgasten kan tijdens de verbouwing op sommige kamers wat inboeten vanwege beperkt uitzicht.

Daarom was er de wens om de gasten iets extra’s te bieden dat iets toevoegt aan hun verblijf in het Hotel. Een virtual reality portal was de oplossing. Met 360 graden beelden, zowel 360 graden video als 360 graden fotografie en een documentaire over het gebouw wordt de hotelgast in Virtual Reality ondergedompeld in de wereld van het Amstel Hotel en Amsterdam als hoofdstad van Nederland.


VIRTUAL REALITY VOOR UW MERK? NEEM CONTACT MET ONS OP!

We staan klaar om te helpen met uw campagne en verrijken graag uw ideeën met de onze.
Als u er klaar voor bent horen wij graag uw verhaal. Ga het gesprek aan door te bellen met 020 737 1482 het contactformulier in te vullen of ons een mail te sturen naar info(@)vrthechampions.nl

Virtual Reality Amsterdam - VR The Champions ontwikkelt Virtual reality concepten voor iedereen met een goed idee

Virtual Reality Amsterdam - VR The Champions ontwikkelt Virtual reality concepten voor bedrijven

Virtual Reality Amsterdam - VR The Champions ontwikkelt Virtual reality concepten voor elke sector of branche

Virtual Reality Amsterdam - VR The Champions ontwikkelt Virtual reality concepten voor bedrijven in Amsterdam

VR The Champions werkte aan projecten voor o.a.

Voor Accenture verzorgden wij een VR viewer voor hun business course

Voor het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam brachten wij de verbouwing van SEH in beeld.

Amstel-Hotel-Amsterdam-360-virtual-reality

Voor Qelp maakten we een promotionele bedrijfsfilm in 360 graden en geschikt voor Virtual Reality

qoorts-360-virtual-reality

MorgenOnline-360-virtual-reality