Virtual Reality ontwikkeling

Wij bedenken virtual reality experiences voor vele sectoren

Virtual Reality Productie en Ontwikkeling

Virtual Reality Productie

De populariteit van Virtual Reality groeit momenteel snel in de wereld van de grote merken en tegelijkertijd groeit ook de vraag naar VR omgevingen of 360° video. Of het gaat dienen als tool voor presentatie op uw beursstand of als een ‘eye-catcher’ bij uw volgende marketing campagne, VR The Champions biedt productie van begin tot eind voor uw volgende VR concept. De ervaring leert dat het bieden van een VR ervaring voor uw merk significant meer aandacht genereert bij welk evenement dan ook en die aandacht blijft hangen tot ver na afloop. VR The Champions verzint samen met uw team het verhaal achter de ervaring, neemt de productie voor haar rekening, en biedt benodigd materiaal om Virtual Reailty optimaal te beleven.

Waarom Virtual Reality?

Zodra de techonologie om 360° videos gekoppeld werd met apparaten die de input konden weergeven en konden navigeren binnen de content begon men zich te realiseren hoeveel mogelijkheden en toepassingen hiervoor te verzinnen zijn. Vroege pogingen om virtual reality een vlucht te laten nemen faalden. De technologie was duur en ingewikkeld en ‘men was er nog niet klaar voor’. Daarnaast konden zelfs de beste producties de beleving van virtual reality niet waarmaken zoals dat op dit moment wél het geval is. Totdat Oculus Rift en Samsung Gear VR op het toneel verschenen was het niet eenvoudig om het gevoel van virtual reality te bewerkstelligen in een 360° video.

Hoewel onze 360° videos ook uitermate geschikt zijn voor normaal afspelen geloven wij dat ze pas echt tot hun recht komen wanneer ze bekeken worden met een VR bril. Ons team begrijpt hoe een 360° video voor een optimaal gevoel kan zorgen van virtual reality. De kijker heeft het gevoel even totaal ergens anders te zijn voor de specifieke beleving die u voor uw klant beoogt. Daarbij wordt constant gekeken naar een perfecte gebruikservaring.

VR The Champions helpt u graag met uw volgende VR project. Wij bedenken samen met u het VR-concept, zoeken filmlocaties, en hebben alle kennis van de technische aspecten zoals frame rate, camera-positie en camera-beweging. Wij produceren fantastische content die perfect te bekijken is. Het eindresultaat is een ervaring die bij kijkers zal blijven hangen.

VR The Champions biedt virtual reality experiences voor elke sector of branche

Het combineren van onze 360° video producties met een VR bril is een gouden match. Beide zijn goed afzonderlijk van elkaar echter de combinatie resulteert in een onvergetelijke visuele ervaring.

VR omgevingen en 360 VR video zijn ‘nieuw’ genoeg om een wow-factor toe te voegen overal waarbij ervaringsgerichte marketing komt kijken: meetings, presentaties, beurzen of welk ander evenement waarbij uw boodschap boven de ‘ruis’ uit moet komen. 360’ videos zijn een perfecte manier om bedrijven te promoten in de entertainment & evenementen-branche, tourisme, training & coaching en onderwijs. Bij VR The Champions bieden wij de best mogelijke beleving van virtual reality en 360 video.

HOE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN? NEEM CONTACT MET ONS OP!